• David Gil García

Boda a Ortells i Cinctorres: Aitor i Ana

Ja hem començat la temporada de bodes. De nou, enguany gaudirem de molts dies especial d’aquest tipus amb Marc Prades. El 27 d’abril encetàvem la temporada i ho feiem prop de casa: a Ortells i Cinctorres, en la boda d'Ana Belén i Aitor. Per si no coneixeu Ortells, és una localitat menuda, on a l’hivern deuen viure unes 20 o 30 persones. Això sí, quan celebra Sant Antoni i Sant Blai o a l’estiu viu els seus moments àlgids de l’any i la seua població es multiplica.


Ortells va viure un dia gran i és molt bonic veure com estos pobles tornen a ser el que eren, encara que siga només una jornada. Eixe ambient ja es notava des de primera hora.


Tant Ana com Aitor es canviaven a la Casa Rural El Forn i això ens va donar moments molt divertits, ja que no es podien veure i estàvaen cadascu a plantes diferents. Les amigues d’Ana van pujar a ficar-li la lliga i a veure com lluia en el seu gran dia. Des d’ahí, vam anar a l’Església, que tornava a obrir les seues portes per a un esdeveniment tan especial.


Després de la boda i la sessió de parella per la zona del castell d’Ortells, ens vam dirigir a Cinctorres. Al poliesportiu, El Faixero ho va tornar a acondicionar tot perquè no fallara res.


Durant el dinar van hi haver grans moments i vam gaudir molt amb els divertits regals de la família i amics. Per a finalitzar la boda, Aitor i Ana ens van oferir un espectacular ball assajat i després va començar la festa, on la gent ja anava molt animada!


Per a nosaltres, un plaer començar la temporada de bodes amb una parella així i, a més, poder fer-ho a Els Ports. Moltes gràcies per comfiar en nosaltres, Aitor i Ana. Què sigueu molt feliços!

David Gil García

ddavidgil@gmail.com

 

 

(c) David Gil García 2020- Todos los derechos reservados

  • Instagram
  • Facebook