• David Gil García

Encesa de les llums de Nadal de Morella

L'encesa de les llums de Nadal d'Electra Energia a Morella va tindre una protagonista inesperada: la pluja. No obstant, a pesar de que va estar plovent tot el dia i la intensitat va ser major de 20 a 21:30 hores, l'ambient no va decaure i els carrers es van omplir de gent per fer una gran festa.


Els gegants amb els Gaiteros encapçalaven la desfilada, on els seguien centenars de veïns i veïnes. Tancava la desfilada la Perkutada Morella, que a ritme de tabals encenia les llums al seu pas. Als Porxes va ser un dels moments àlgids, ja que molta gent va acudir allí per refugiar-se de les llums, mentres Asetmico preparava el sopar solidari amb el que concluiria tot.


Però abans de ficar este punt i final, es va fer un castell de focs per ficar el fi de festa i que tot es convertira en un acte més de la campanya de Morella en el concurs de Ferrero Rocher, per albergar les Campanades de Telecinco i la Festa de la Llum de la marca de bombons.


Este acte ja s'ha convertit en un imprescindible a Morella al mes de desembre i és impressionant com gaudeix la gent, especialment els xiquets i xiquetes. Menció especial també mereixen ahir la Perkutada, els Gaiteros i els geganters, ja que la plutja va dificultar la seva feina, però la vam fer tan bé com qualsevol dia.


Ací un xicotet resum:


David Gil García

ddavidgil@gmail.com

 

 

(c) David Gil García 2020- Todos los derechos reservados

  • Instagram
  • Facebook